Over ons

Ervaren accountant en belastingsconsulenten

Jan Quintens Accountancy is een ervaren accountants & belastingconsulentenkantoor dat instaat voor de begeleiding van diverse ondernemers, vrije beroepen, dokters, specialisten,…

Ook voor een landbouwonderneming kunnen wij voor u het nodige betekenen, alsook voor KMO’s uit meerdere beroepssectoren.

Advies
Home background

Begeleiding van A to Z

Dankzij ons enthousiast en divers team kunnen wij u een volledige begeleiding bieden op het vlak van boekhouding, accountancy, fiscaal advies, fiscaliteit, vennootschapsrecht, startersbegeleiding, financiële planning en meer.

Sinds november 2011 staat Jan Quintens Accountancy BV onder de deskundige leiding van Jan Quintens (Gecertifieerd Fiscaal Accountant) en Karen Cilissen (Fiscaal Accountant).
 
In februari 2019 werd het kantoor uitgebreid door de overname van Kantoor Humblet te Dilsen-Stokkem, gevolgd door een intense samenwerking met QCS Accountants BV sinds juli 2019.
 
In november 2020 vervoegde het Accountantskantoor Goorts te Berbroek zich bij Jan Quintens Accountancy BV.
 
Dankzij onze uitgebreide samenwerkingen kunnen we terugvallen op een gevarieerde expertise en een rijke ervaring, dit komt onze klanten ten goede.

Mee met de digitalisering

De digitalisering is niet langer weg te denken uit de accountancy- en consultancywereld. Daarom denken wij met u mee. 

Van het digitaal aanleveren en verwerken van uw boekhoudkundige stukken (via Basecone, e-mail, Dropbox, WeTransfer…) tot de toegang van uw gegevens via een klantenportaal indien u dit wenst.

Het voordeel van deze digitalisering is dat u steeds en overal toegang heeft tot uw digitaal archief. Dit betekent zowel voor u als voor ons een tijdswinst.  Hierdoor kunnen we beter inspelen op het analyseren van uw onderneming en het verlenen van advies.

Digitalisering

Wenst u meer informatie of
wilt u een afspraak maken?